Oppaan Avoin yliopisto, 2019-20...2022-23 tiedotYleistä Opetus Tentit Tutkintorakenteet Opintojaksot

Opinto-oppaasta näet Lappenrannan-Lahden teknillisen yliopiston (LUT) Avoimen yliopiston koulutustarjonnan lukuvuodelle 2019-2020. Tässä oppaassa ovat kaikki avoimena yliopisto-opetuksena tarjottavat kurssit, opetuskielinä suomi tai englanti.

 

Lukuvuoden aikana on neljä opetusperioidia, periodit 1-4 ja niiden välissä tenttiviikko. Periodien aikataulut näet UNI-opintoportaalista: uni.lut.fi > Opiskelu > Opintojen suunnittelu > Lukuvuoden aikataulu

Kaikki avoimen yliopiston kurssit ovat yliopistomme tutkintovaatimusten mukaisia. Kursseille ei ole varsinaisia pääsykoevaatimuksia, mutta mahdollisest esitietosuositukset on mainittu kurssien kurssikuvauksissa.

Tutustu avoimen yliopiston internet-sivuilla (http://www.lut.fi/opiskelu/avoin-yliopisto) "Käytännön ohjeita opiskeluun” ennen kursseille ilmoittautumista. Näin saat kuvaa siitä, mitä opiskelu Avoimessa yliopistossa käytännössä on.

Ilmoittautuminen kursseille
Avoimen yliopiston opiskelijat ilmoittautuvat kursseille LUT Shopin (https://lutshop.lut.fi) kautta. Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Kurssit tulevat hakuun periodi kerrallaan. Ilmoittautumisaika päättyy noin kaksi viikkoa ennen periodin alkua. Jälki-ilmoittautumisia ei oteta vastaan.