Oppaan Jatko-opintojaksot, 2019-20...2022-23 tiedotYleistä Opetus Tentit Tutkintorakenteet Opintojaksot

LUT-yliopiston jatko-opintojaksot ovat usein englanninkielisiä tai tarvittaessa englanniksi järjestettäviä. Osa opintojaksoista voi olla tarjonnassa vain joka toinen lukuvuosi tai kun kysyntää ilmenee. Opetusta voidaan järjestää myös intensiiviopetuksena. Lisätietoja opetusjärjestelyistä saat opintojaksokuvauksista ja/tai opintojakson vastuuopettajalta.

Opintoja voi suorittaa LUT-yliopiston tohtoriohjelmien tarjoamien opintojaksojen lisäksi esimerkiksi muiden yliopistojen, kansallisten tai kansainvälisten tohtorikoulutusverkostojen järjestäminä, jatko-opiskelijoille suunnattuina opintoina.

Jatko-opiskelijat voivat hakea opiskeluoikeutta yksittäisten opintojaksojen suorittamiseen toisessa suomalaisessa yliopistossa esimerkiksi ns. JOO-hakujärjestelmän (Joustava opinto-oikeus) kautta. Lisätietoja opintoportaali Unista (ks. osio JOO-opinnot).


Katso opintojaksotarjonta välilehdeltä Tutkintorakenteet.Tältä sivulta löydät opetuksen, johon ilmoittaudutaan WebOodin kautta.

Jos opetukseen ilmoittaudutaan muuten kuin WebOodissa, löydät ilmoittautumistiedon opintojakson kuvauksesta (Haku: Kurssit/tentit -> Ilmoittaudu tästä!).
Laajenna 1. periodi 2019-2020
Laajenna 2. periodi 2019-2020
Laajenna 3. periodi 2019-2020
Laajenna 4. periodi 2019-2020